SitiNorliza.com

Dari Wanita Untuk Wanita

Mesin Cair Coklat

Alat Jimat Minyak Kereta Max Power Controller

Alat Jimat Minyak Kereta Max Power Controller
alat jimat minyak kereta mpc

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on TumblrShare on RedditEmail this to someonePrint this page
ALAT JIMAT MINYAK MAX POWER CONTROLLER (MPC) – MPC S-SERIES (MODEL TERBARU SEKALI)
 
 

 
 
Call / SMS / Whatsapp : Encik Deen 011 1532 6214
 
 
Max Power Controller (MPC) boleh dianggap alat serba canggih dan paling sempurna kerana ianya lengkap dengan fungsi tersendiri yang memenuhi kehendak pengguna dan produk ini dicipta khusus dengan kemampuannya yang luar biasa dalam menstabilkan arus elektrik kenderaan dan memantapkan pembakaran bahan api, melancarkan pemanduan, mengurangkan tekanan terhadap enjin dan menambah kuasa pecutan bagi setiap kereta yang menggunakannya. 
 
 

 
 
MPC juga sesuai digunakan untuk semua jenis kenderaan tanpa sebarang kesan sampingan terhadap kenderaan, ia juga dibangunkan berdasarkan mikrocip terbaik dari Jepun yang telah dikaji dan sesuai digunakan untuk semua jenis kenderaan di dalam dan luar negara
 
 

 
*Jika anda tidak merasa sebarang perubahan semasa menggunakan produk MPC dalam tempoh 10 hari, anda boleh pulangkan kepada kami dan full refund akan diberikan.
 
 
 

APAKAH KELEBIHAN – KELEBIHAN ALAT JIMAT MINYAK MPC INI ?

  • Menjimatkan minyak kenderaan sehingga 45%
  • Sesuai untuk semua jenis kenderaan petrol, diesel, dan NGV.
  • Melindungi sistem elektronik kenderaan.
  • Menambah ‘pick-up’ kenderaan.
  • Meningkatkan kuasa enjin.
  • Mengurangkan tekanan terhadap enjin.
  • Menstabilkan arus elektrik.
  • Meningkatkan kesejukan ‘aircond’.
  • Melembutkan penukaran gear, khasnya kenderaan gear auto.
  • Menambah keterangan lampu.
  • Menambahbaik sistem audio.
  • Memanjangkkan jangka hayat bateri dan plug.
  • Sesuai digunakan untuk semua jenis kereta baru dan lama.
 
 
 
 
SOAL JAWAB RINGKAS MPC
 
1. Bagaimana hendak mengunakan Max Power Controller? Ikuti 3 langkah ringkas ini:-
 
i. Matikan enjin kereta anda
ii. Pasangkan MPC ke soket palam pencucuk rokok kereta anda
iii. Hidupkan enjin kereta anda seterusnya teruskan memandu
 
 
2. Berapa lama masa diambil untuk MPC berfungsi?
 
Hampir serta merta dalam beberapa saat. Setelah anda mula memandu, anda akan merasai pecutan kereta semakin cepat. Ini adalah kesan permulaan dan ianya adalah normal. Penukaran gear juga menjadi lancar dan anda dapat merasai penghawa dingin kereta semakin sejuk berbanding dengan sebelumnya. Ini adalah tanda-tanda yang anda akan alami setelah MPC mula berfungsi. Anda juga akan mengalami faedah lain yang telah dinyatakan pada risalah setelah anda mula memandu.
 
 
 
3. Terdapat banyak alat penstabil voltan dan penjimat minyak dalam pasaran. Apakah yang membuatkan MPC berbeza dengan yang lain.
 
MPC berbeza daripada alat penjimat yang laindari segi pandangan unik serta operasi dan fungsi. Penstabil Voltan yang biasanya terdapat dalam pasaran dipasang di dalam enjin dan Penjimatan Bahan Api berdasarkan bentuk jenis cecair dan pil. Kedua-dua sememangnya baik tetapi bahagian pemasangan adalah beserabut (anda perlu membuka dalaman enjin untuk pemasangan dan juga membuka penutup tangki minyak untuk mengisi pil atau cecair).
 
Walaubagaimanapun terima kasih kepada teknologi, MPC talah menggabungkan kedua-duanya menjadi satu dan apa yang begitu unik semua manfaat daripada kedua-dua alat boleh dicapai dengan memasang MPC dalam kereta melalui soket palam pencucuh rokok. Itu sahaja. Jadi, ia melindungi MPC dan cip mikronya daripada kepanasan yang melampau dan keadaan sejuk, banjir, gegaran enjin dan sebagainya, seterusnya memanjangkan jangka hayatnya.
 
 
 
 
4. Berapa peratuskah penjimatan minyak yang akan dapat jika MPC digunakan?
 
Untuk maklumat, peratusan penjimatan minyak daripada sesebuah kereta ke kereta yang lain adalah berbeza dan sangat bergantung kepada faktor seperti :-
 
i. Keadaan lalulintas
ii. Enjin dan model kereta
iii. Penyelenggaraan Kereta (Termasuk tayar)
iv. Sikap pemanduan
 
 
Untuk mendapatkan penjimatan minyak yang dikehendaki, kereta anda hendaklah berada di dalam keadaan pemanduan lancar. Lebih penjimatan minyak akan dialami terutamanya dalam jarak pemanduan jauh seperti lebuhraya dan apabila kesesakan lalulintas yang kurang. Pemandu akan mendapati kereta mereka pergi lebih kilometer dan pengunaan minyak kurang apabila berjalan jauh dengan mengunakan MPC. Berdasarkan pengujian kami, penjimatan minyak semasa perjalanan jauh adalah diantara 25% hingga 45%.
 
Sebaliknya, jika kereta memasuki jalan yang sibuk dan terperangkap dalam keadaan bumper ke bumper atau jarang bergerak, semua kereta tanpa mengira model akan mengalami penggunaan minyak yang lebih tinggi. Walaupun mereka menggunakan mana-mana alat penjimatan minyak termasuklah MPC, peratusan yang minima terhadap penjimatan minyak akan dirasai kerana kereta anda membakar bahan api yang lebih terutamanya untuk menyokong sistem penghawa dingin kereta dan komponen-komponen kereta yang lain dalam keadaan yang sibuk. Semakin lama kereta anda terperangkap dalam kesesakan lalulintas, lebih banyak minyak akan digunakan. Perkara ini disahkan oleh mekanik.

TESTIMONI Pengguna Max Power Controller (MPC)

Berikut adalah antara testimoni daripada pembeli kami.

Kami yakin produk ini , akan membantu anda menjimatkan wang anda! Insyaallah




Perodua MYVi – Cikgu Lan

a. Tak pakai MPC rpm 3 = 100 km/j. pakai MPC rpm 3 = 110 km/j.
b. Pickup tambah, memang rasa perbezaan.
c. Enjen rasa ringan.
d. Bila tutup & buka air-cond, enjin tak sentap.
e. Rasa lancar je.

Gen 2 1.6 – Ina

Kereta saya terasa pick-up dan ringan. Minyak kereta saya pun dapat dijimatkan sebanyak RM10. Dahulu RM 30 dua hari pergi dan balik tempat kerje dari Shah Alam ke Jalan Ampang. Sekarang RM 20 pergi balik kerja selama 2 hari. Memang berbaloi lah! Rugi kalau siapa-siapa tak pakai MPC.

SUTERA – NARI – KULIM

Pada mulanya saya mencuba pada kenderaan saya iaitu van econovan, memang merasai kehebatan dan manfaat daripada Max Power Controller. Kemudian anak saya yang mempunyai Naza Sutera pun mencuba dan turut juga merasai kehebatannya. Kini saya telah membeli MPC kali ke-2 untuk kereta anak saya. InsyaAllah kalau ada rezeki, mungkin saya akan dapatkan MPC kali ke-3 untuk kereta isteri saya.

 

Odyssey 2.4 – Pengguna Odyssey

Dari Melaka meter minyak pada keadaan merah. Isian RM50 pergi ke Kuala Lumpur dan balik Melaka perjalanan 310KM, meter minyak masih belum merah. Dapat lebih kurang 16 sen untuk 1KM. Sungguh menakjubkan..

 

Camry 2.0 – Pengguna Camry

Dari Taiping ke Kuala Lumpur, sebelum pakai MPC purata kelajuan 160km/j guna 1/2 tank minyak. Selepas guna MPC dengan kelajuan yang sama, meter minyak turun dalam 1 takuk suku sahaja.. memang jimat.

 

Hyundai Sonata 2.0 – Pengguna Sonata

Kereta bertambah pick-up dan makin power. Dahulu balik kampung sehala RM50. Selepas pakai MPC, RM 30 je.. 5,6 kali balik kampung dah dapat cover harga MPC. Jimat lagi berbaloi..

 

Kia Spectra – Cikgu Mizi

a. Tak pakai MPC rpm 3 = 100 km/j. pakai MPC rpm 3 = 120 km/j.
b. Pick-up bertambah.
c. Enjin lebih lancar
d. Tekan minyak rasa ringan.
e. Memang berbeza.

 

Livina 1.6 – Pengguna Livina

1 tangki penuh = RM70.00 = melebihi 750km (perjalanan jauh) = melebihi 600km (perjalanan dekat).

 

E46 3 Series – Apit

Sebelum guna mpc perjalanan dari Bayan Lepas Pulau Pinang-Gombak(KL) minyak RM70. Selepas guna MPC minyak rm50. terima kasih MPC..jimat..jimat.lepas makan kfc tuu..selamat maju jaya..

 

E240 – Pengguna E240

Sebelum menggunakan MPC, 2 hari pakai full tank RM100. Selepas menggunakan MPC, menakjubkan RM100 boleh pakai sehingga 3 hari..

 

Pejero 2.55 – Halim

Isi minyak RM 30 boleh pergi hanya 80-100KM. Dah pakai MPC, boleh pergi hampir 200KM. Dari nak jual kereta ni, terus tak jadi.. MPC memang power..

 

HARGA PROMOSI  MAX POWER CONTROLLER (MPC) MPC S-SERIES
 
*Promosi TAHUN 2017 SAHAJA!!! (Promosi ini boleh ditarik pada bila-bila masa. Cepat order ye 🙂
 
 
 
*Harga Promosi RM209 (Semenanjung Malaysia)
*Harga Sebenar RM239
*Jimat RM 30
 
*Harga Promosi RM219 (Sabah & Sarawak)
*Harga Sebenar RM249
*Jimat RM 30
 
 
*Kos Hantar PERCUMA menggunakan Pos Laju.
 
 
 
BUKTI PENGHANTARAN PRODUK MPC :
 
Disini, pihak kami ingin sertakan sekali tracking number Pos Laju dan / atau  gambar borang Pos Laju yang kami isi untuk dihantar kepada pelanggan kami di seluruh Malaysia .
 
 
“Moga anda lebih selesa untuk berurusan dengan kami . Insyaallah”
 
 
1) Tuan Mohamed Azim (Dari Seremban, Negeri Sembilan)
 
Tracking Pos Laju:

 
 
2) Mr Glenn Francis (Dari Johor Bahru)
 
Borang Pos Laju :

 
Tracking Pos Laju:
 
 
3) Encik Bakri (Dari Putatan , Kota Kinabalu ,  Sabah)
 
Tracking Pos Laju:

 
 
4) Puan Haslinda (Dari Shah Alam , Selangor)
 
Tracking Pos Laju:
 
 
5) Encik Naning (Dari Mersing , Johor)
 
Borang Pos Laju :
 
Tracking Pos Laju
 

 CARA PEMBELIAN MPC

Nak Tempah Max Power Controller  (MPC) dan Cara Pembayaran ?

1) Sila buat pembayaran ke akaun bank Maybank seperti di bawah:

 
*Anda boleh melakukannya melalui online bank in, bank transfer, CDM – Cash Deposit Machine di mana -mana cawangan Maybank

* Kami terima pembayaran dari pelbagai jenis bank di Malaysia

NOMBOR AKAUN MAYBANK: 164221387331

NAMA PEMILIK AKAUN MAYBANK :Baharuddin Jusup

 

2) Selepas pembayaran, sila SMS / WhatsApp / LINE :

nama produk, nama anda, alamat lengkap, nombor telefon, jumlah bayaran, masa dan tarikh bayaran, ke 011 15326214 (Encik Deen) bagi memudahkan pihak kami mengesahkan tempahan anda.

 

3) Pesanan akan diproses dengan segera

4) Tracking number Pos Laju akan dihantar kepada pelanggan pada hari yang sama / keesokan hari setelah pengesahan bayaran dilakukan

5) Tunggu 1 – 3 hari waktu bekerja untuk produk sampai (Semenanjung Malaysia) . Bagi Sabah dan Sarawak produk akan sampai lebih kurang 3-5 hari bekerja.

 

Jom Jimat Duit Minyak Kereta Anda Dengan Max Power Controller (MPC)

HUBUNGI ENCIK DEEN 011 15326214

Tags: , ,
banner 468x60