SitiNorliza.com

Dari Wanita Untuk Wanita

Mesin Cair Coklat

Islamic E Book Untuk Permainan Kanak Kanak

Islamic E Book Untuk Permainan Kanak Kanak
Posted by:

Share on FacebookPin on PinterestShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on TumblrShare on RedditEmail this to someonePrint this page

Ingin memberikan anak – anak anda mainan kanak kanak yang bermanfaat dan murah? Disinilah tempatnya. Anak anda bukan sahaja dapat mempelajari doa – doa harian terpilih, mereke juga boleh mempelajari berkenaan huruf, abjad, nombor dan bermacam – macam lagi. Insyaallah, dengan mainan ini, anak – anak anda dapat banyak manfaatnya.

 

Gambar Islamic E Book ini:

 

Islamic E Book

 

Islamic E Book2

 

Islamic E Book5

 

Islamic E Book3

 

 

Ciri – Ciri Islamic E Book ini:

Anak – Anak anda akan diajar tentang:

 1. Huruf
 2. Bentuk
 3. Buah – buahan
 4. Kenderaan
 5. Nombor
 6. Cara berwuduk
 7. Cara bersolat
 8. Doa – doa harian pilihan

 

Ciri – Ciri tambahan Islamic E Book ini:

 1. Ada 2 bahasa yang boleh dipilih untu menggunakan Islamic E Book ini, iaitu Bahasa Inggeris dan Bahasa Arab
 2. Terdapat juga pen yang digunakan untuk mengajar anak anda
 3. Reka bentuk dan warna yang menarik, sudah pasti menggemberikan anak anda

 

Cara Penggunaan:

 1. Hidupkan suis utama di Islamic E book anda
 2. Hidupkan suis di muka surat yang hendak anda gunakan
 3. Pilih butang mana yang anda mahu tekan (Kerana setiap butang mempunyai fungsi tersendiri. Ada yang digunakan untuk soal jawab dan lain – lain lagi)

 

Ciri – Ciri / Spesifikasi Produk:

 1. Dibuat daripada plastik dan buku kulit keras
 2. Menggunakan 3 bateri jenis AAA
 3. Saiz buku, 28 cm x 27 cm.  Tebal lebih kurang 2 cm

 

Cara Tempahan:

 • Kalau tuan / puan berminat, boleh bank in ke akaun Maybank saye,  164221387331 atas nama Baharuddin bin  Jusup. Jika tuan / puan menggunakan bank selain Maybank untuk pembayaran ke akaun Maybank saye, sila pastikan anda pilih INSTANT TRANSFER (IBFT) , bukan IBG untuk pembayaran. Ini bagi membolehkan pembayaran tuan masuk kedalam akaun Maybank saya serta merta. Jika pembayaran melalui IBG, biasanya ia akan mengambil masa 1 hari bekerja untuk pembayaran masuk.
 • Polisi syarikat menyatakan bahawa, penghantaran produk hanya akan dilakukan setelah pembayaran diterima daripada pelanggan. Harap tuan / puan maklum.
 • Pengesahan penerimaan pembayaran daripada pihak tuan / puan oleh kami sebelum pukul 12 tengahhari, membolehkan penghantaran produk dilakukan pada hari yang sama. Jika pengesahan penerimaan pembayaran daripada tuan, kami lakukan setelah pukul 12 tengahhari, produk tuan akan dihantar pada keesokan hari.
 • Oleh itu, selepas pembayaran / bank in, minta tuan / puan WhatsApp bukti penghantaran secepat mungkin ye, untuk kami sahkan pembayaran tuan dan hantar produk tuan.
 • Selepas tuan / puan bank in, sila Whatsapp NAMA dan ALAMAT PENUH ke  011 1532 6214 untuk tujuan pengesahan pembayaran dan penghantaran melalui poslaju. Sila beri alamat yang lengkap untuk penghantaran. Sebarang kesilapan pada alamat yang pihak tuan / puan berikan, adalah tanggungjawab pihak tuan / puan sendiri.
 • Insyaallah, jika tuan / puan memilih POS LAJU, produk akan sampai dalam 2 ke 3 hari bekerja untuk ke Semenanjung Malaysia, untuk penghantaran ke Sabah dan Sarawak, 3 ke 4 hari bekerja, produk akan sampai.
 • Jika tuan memilih menggunakan POS MALAYSIA BIASA, produk akan sampai dalam 4 ke 6 hari bekerja untuk ke Semenanjung Malaysia, untuk penghantaran ke Sabah dan Sarawak, 7 ke 14 hari bekerja, produk akan sampai.

**INFO PENTING BERKENAAN PENGHANTARAN MENGGUNAKAN POSLAJU**

KADANG KALA, Pos Laju pernah juga terlambat menghantar produk kepada pelanggan kami. Ini semua adalah DILUAR BIDANG KUASA KAMI.

Jika anda masih belum terima produk  kami dalam tempoh waktu yang kami nyatakan, anda boleh menghubungi langsung ke talian Pos Laju di 1300 300 300 (Selalu sibuk talian ini). Nyatakan nombor tracking poslaju anda. Nyatakan samada anda adalah penghantar atau penerima. Pihak Poslaju akan bertanya mengenai nama, alamat dan nombor teleon anda. Poslaju juga akan failkan laporan anda dan akan menghubungi anda untuk maklumat terkini. Sila catat nombor rujukan laporan dari Poslaju, untuk rujukan lanjut (Amat Penting).

Jika produk tidak dituntut oleh pihak pembeli setelah tempoh waktu tertentu dan setelah produk sampai di alamat pembeli (Pihak Poslaju yang akan tentukan tempoh waktunya, berapa lama produk yang tidak dituntut akan dihantar kembali kepada pihak penghantar). Pihak Poslaju akan menghantar kepada kami (penghantar). Untuk mendapatkan kembali produk anda, sila bank in kos penghantaran  kepada kami untuk proses penghantaran semula . Kos Poslaju untuk penghantaran semula ialah RM15 (Jika produk yang tuan beli, lebih dari 1 Kg, kos penghantaran semula , lebih mahal. Sila WhatsApp kami untuk info lanjut)

Selain itu, tuan / puan juga boleh layari website kami di http://murahbeb.com untuk melihat pelbagai produk menarik dan murah 🙂

Terima Kasih.

Encik Deen

Nombor WhatsApp  011 1532 6214

Tags: ,
banner 468x60